Ambitia echipei noastre este de a oferi in permanenta solutii inovatoare care sa raspunda exigentelor si constrangerilor referitoare la arhitectura, calitatea in constructii, protectia mediului inconjurator, confort in utilizare, estetica si securitate.

Prestigiul companiei CONSTRUCTII UNU S.A. este cladit pe calitatea profesionistilor care lucreaza in firma noastra. Rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul anilor au la baza calitatea pregatirii, pasiunea si daruirea constructorilor pe care-i avem in echipa. Angajatii nostri au la baza nu doar studii de specialitate ci si o lunga serie de stagii de pregatire si specializare in executia lucrarilor de constructii si instalatii:

- ingineri atestati de M.L.P.T.L. si Ministerul Culturii si Cultelor cu specializari in Franta si Marea Britanie in cadrul programelor de pregatire organizate de A.E.E.R.P.A.

- muncitori specializati pe meserii in Marea Britanie (Oxford Brookes University England) si Franta in domeniul restaurarii si consolidarii monumentelor istorice in cadrul programelor de pregatire organizate de membrii A.E.E.R.P.A.

Detalii Contact

 • SC. Constructii UNU S.A.

  Bd. Poitiers nr. 2
 • Telefon

  tel: +40 232 231380
  fax: +40 232 241428
 • Email

  office@constructiiunu.ro

Considerata una din cele mai mari companii de constructii din zona Moldovei, firma noastra a ridicat cladiri emblema pentru judetul Iasi si zona Moldovei si s-a implicat activ in consolidarea si restaurarea unora dintre cele mai importante monumente istorice din Iasi.

Ing. Alexandru MARIAN
Director General